KDV/BSO

KDV

Onze kinderopvang is verdeeld in twee leeftijdsgroepen. We hebben een babygroep (0 tot 2 jarigen) en een peuterplusgroep (2 tot 4 jarigen). Elke groep heeft een eigen groepsruimte. Op de babygroep zitten de jongste kinderen van ons Kindcentrum. De groepsruimte is zo ingericht dat het veel rust en ruimte uitstraalt. Bij onze opvang staat het kind centraal. We bieden de kinderen een uitdagend aanbod dat aansluit bij de verschillende type kinderen en hun ontwikkelingsfase. Zelfs voor de allerkleinsten bieden wij passende activiteiten aan. We werken met verschillende thema’s door het jaar heen en passen hier de ruimte en activiteiten op aan.

De kinderen van 2 tot 4 die naar het KDV komen, sluiten ’s ochtends automatisch aan bij het peuterplus aanbod van 08.30 tot 12.30. Vanaf 12.30 wordt deze groep samengevoegd met de babygroep. Door middel van een openslaande deur tussen de beide lokalen hebben de peuters ook ‘s middags de mogelijkheid om in hun ‘eigen’ lokaal te spelen.

Uw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf kan hier.

 

Leidsters:

Karin Kuik

Maaike van der Kooi

Marijke de Graaf

Nynke Jonker

 

Openingstijden:

Van 6.30 uur – 18.30 uur

 

BSO

De buitenschoolse opvang vindt plaats in de ruimte van de bibliotheek. Op de buitenschoolse opvang zijn alle kinderen uit de omgeving welkom. Wij bieden de kinderen een uitdagend aanbod welke anders is dan op school of thuis! Kinderen worden gestimuleerd ‘out of the box’ te denken over bijvoorbeeld welk materiaal ze nodig hebben om iets te maken. Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen wijze en daar spelen wij op in. Voor alles geldt bij ons op de BSO: opvang is vrije tijd, meedoen MAG! Ook bieden wij voorschoolse opvang aan. Kinderen kunnen dan vanaf 6.30 uur gebracht worden en mogen bij ons ontbijten. Vervolgens brengen wij de kinderen naar school om 8.20 uur.

Uw kind aanmelden voor onze BSO kan hier

Leidsters:

Nynke Jonker

Marijke Bouma

 

Openingstijden:

Van 6.30 uur – 8.30 uur en van 14.15 uur – 18.30 uur